Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Dites adieu à votre micro-ondes. Voici la meilleure méthode pour faire du pop corn

Voici comment faire des pop corn sans micro-ondes :

Les Ingrédients
1/2 tasse de grains de pop-corn
2-3 cuillères à soupe de canola ou d’huile végétale

Instructions

– Napper le fond d’une grande casserole avec le canola ou d’huile végétale. Il est vraiment important de recouvrir toute la surface, sinon votre popcorn va brûler. Vous voulez également utiliser une huile avec un point de fumée élevé afin de ne pas essayer avec l’huile d’olive.
– Une fois votre pot est recouvert, tournez votre feu moyen élevé et placer deux grains de maïs dans le pot.
– Attention aux noyaux – dès qu’ils surgissent, votre pot est prêt.
– Versez une demi-tasse de grains de maïs dans le pot en une seule couche et remplacer le couvercle.
– Écouter attentivement – dès que vous entendez les premières pops donnent votre pot une bonne secousse.
– Autres dix secondes sur la chaleur avec dix secondes de secousse. Cela permettra d’assurer votre pop-corn apparaît uniformément et ne brûle pas. Cela prendra environ deux minutes d’attention constante afin de faire d’autres plans 🙂
– Dès que vous entendez le popping lente, éteindre le feu et secouez votre pot jusqu’à ce que les derniers noyaux ont surgi. Et voilà! Vous avez la lumière, aérée popcorn sans le micro-ondes. Profitez Bien!

 

 

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *