Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Du Philly Steak dip : une recette qui va impressionner vos amis

Ce Philly Cheese Steak dip va impressionner vos amis et votre famille !

Recette  :

1 cuillère à soupe d’huile végétale
¾ lb steak
sel et poivre
1 tasse d’oignon coupé en dés
1 tasse de dés de poivron vert
Fromage à la crème ramolli
½ tasse de mayonnaise
4 oz de fromage râpé et un peu plus pour le haut de la trempette

 

1. Préchauffer le four à 180.

2. Faire chauffer une poêle à griller ou poêle à feu moyen-vif. Une fois que la poêle est bien chaude, ajoutez l’huile, puis placez le steak dans la casserole. Saupoudrer de sel et de poivre sur le steak. Laisser 4-5 minutes sur le premier côté jusqu’à ce qu’il ait bruni.

3. Retournez le bifteck et cuire encore 4-5 minutes sur le deuxième côté.

4. Retirer le bifteck de la poêle et laisser reposer 5-10 minutes avant de le couper.

5. Faire revenir l’oignon et le poivron dans la poêle à griller jusqu’à tendreté, environ 5 minutes.

6. Couper le bifteck en fines tranches, puis en petits dés les tranches de bifteck.

7. Dans un plat allant au four moyen, mélanger le fromage à la crème, la mayonnaise et le provolone ensemble. Incorporer dans le mélange d’oignon de steak et sauté en dés. Étaler dans une couche uniforme et faire cuire dans le four préchauffé pendant 20-25 minutes jusqu’à ce que le fromage commence à brunir sur le dessus.

8. Servir avec de la baguette ou rouleaux grillés.

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *