Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Mettez des pommes de terre, du fromage et du bacon dans une mijoteuse. Quelques heures plus tard, profitez d’un délicieux repas

Ceci est un délicieux repas qui est facile à faire.

Ingrédients:

6 tranches de bacon
pommes de terre 3 livres rouges, hachées
1 1/2 tasse de fromage cheddar râpé, divisé
1 cuillère à soupe assaisonnement ranch et Vinaigrette
2 cuillères à soupe de ciboulette hachée
1/2 tasse de tranches d’oignons verts
Regardez la vidéo :

Instructions:

Tout d’abord, préchauffez votre four à 180° F et une plaque à pâtisserie de papier d’aluminium. Placez le bacon sur une plaque de cuisson et cuire au four pendant 12-14 minutes, ou jusqu’à ce que croustillant.

Dans l’intervalle, la ligne de votre mijoteuse avec une feuille d’aluminium. Laissez suffisamment de feuille de sorte que vous pouvez envelopper les pommes de terre autour du sommet.

Vaporiser l’intérieur d’une feuille de cuisson avec pulvérisation et couche les pommes de terre dans la mijoteuse. Pour la couche suivante, ajouter le fromage, ranch assaisonnement, bacon et les oignons verts. Répéter les couches jusqu’à ce que vous avez plus d’ingrédients, puis ajouter une dernière couche de fromage sur le dessus.

Couvrir les pommes de terre avec du papier d’aluminium et cuire à haute température pendant 3-4 heures, ou basse pendant 7-8 heures. Servir immédiatement et garnir de ciboulette, si désiré.

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *