Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Ce cocktail glacé de gin à la pêche et de rosé est la boisson estivale de 2023

Gin, rosé et pêche… une combinaison paradisiaque mélangée dans un verre à cocktail. Le choix d’un Gin & Tonic ou d’un rosé est toujours difficile, mais avec ce cocktail vous n’avez plus à faire ce choix. Attention au risque de répétition… car elles sont si savoureuses !!

De plus, ils sont super faciles à préparer et ont bon goût à chaque fois. Vous pouvez bien sûr également y ajouter vos propres saveurs. Tout ce dont vous avez besoin est un mélangeur, du gin et du rosé.

source : http://www.itslittlelauren.co.uk/p/co.html

(pour 2):

– 150ml de Gordon’s White peach gin (si vous n’en trouvez pas vous pouvez aussi utiliser le gin normal)
– Une demi-bouteille de votre rosé préféré
– 25ml de sirop de sucre
– 10 fraises
– 1 boîte de pêches
– 3 pêches fraîches
– 2 glaçons

Préparation:

– Versez le gin et le rosé dans un bac à glaçons et mettez au congélateur pendant 6 heures. Le gin ne gèlera pas mais il le rendra super froid.

– Coupez la partie verte des fraises. Placez-les avec les pêches fraîches et en conserve dans le congélateur.

– Quand tout est gelé, mettre les glaçons rosés et le gin dans le blender. Ajouter ensuite les fruits surgelés. Ajouter 25 ml de sirop de sucre, plus 2 glaçons. Mélanger pendant environ 30 secondes jusqu’à ce qu’il ait une consistance de chiot bouillie.

– Verser dans un verre à gin froid et garnir de quartiers de pêches surgelées et d’une branche de romarin.

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *