Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

La meilleure recette de pommes au four

Ingrédients
  • 2 pommes croquantes
  • 2 cuillères à soupe de beurre
  • 3 cuillères à soupe de sucre brun, emballé
  • 1 cuillère à soupe de farine
  • 1 cuillère à café de cannelle
  • 4 caramels
  • Garnitures en option: crème glacée à la vanille, sauce caramel et cannelle
Crédit : http://www.thegunnysack.com/2014/09/bloomin-baked-apples-recipe.html

Crédit : http://www.thegunnysack.com/2014/09/bloomin-baked-apples-recipe.html

Instructions
  1. Préchauffer le four à 180 degrés.
  2. vous devez couper les pommes. Trancher le top ¼ à ⅓ des pommes.Enlevee sur le noyau. Ensuite, utilisez un couteau à lame fine pour faire deux coupures profondes, circulaires autour du centre de la pomme. Ensuite, tournez la pomme et faites des coupes étroites autour de la pomme.
  3. Placez les pommes dans un plat allant au four et mettre deux caramels dans le centre de chaque pomme.
  4. Chauffer le beurre et la cassonade dans le micro-ondes pendant 30 secondes, remuer et continuer à chauffer pendant 30 secondes supplémentaires. Retirer du micro-ondes et ajouter la farine et la cannelle. Répartir le mélange sur le dessus des deux tranches de pommes.
  5. Cuire au four à 180 pendant 25-30 minutes. (Voir les pommes après 25 minutes et poursuivre la cuisson jusqu’à tendreté. Certaines pommes peuvent prendre 45 min à 1 heure )
  6. Retirer du four et utiliser une grande cuillère pour déplacer les pommes dans des bols.
  7. Ajouter une boule de crème glacée, arroser avec caramel et saupoudrer de cannelle.

Source : http://www.thegunnysack.com/2014/09/bloomin-baked-apples-recipe.html

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *