Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

La meilleure recette de riz croustillant au beurre d’arachide

Vous aurez besoin:

– 7 tasses mini-guimauves
– 4 cuillères à soupe de beurre
– 1/2 tasse de beurre d’arachide pour les friandises + 2 cuillères à soupe de garniture
– 7 tasses de riz Krispies céréales
– 24 Peanut Butter  non emballé
– plaquettes 1 1/2 tasse de chocolat
Comment:

Placez le guimauves, le beurre et 1/2 tasse de beurre d’arachide dans un grand bol, et micro-ondes pendant environ 2 minutes, jusqu’à ce que les guimauves sont boursouflés et fondu.
Incorporer le mélange jusqu’à combiné.
Ajouter dans les Rice Krispies et mélanger pour bien enrober.
Appuyez sur 1/2 du mélange Rice Krispies dans le fond d’un plat allant au four de 9 par 13 pouces graissé.
Disposer les Coupes au beurre d’arachide de la Reese cours des Rice Krispies.
Étaler la moitié restante du mélange Rice Krispies sur les tasses de beurre d’arachide.
Placer les pépites de chocolat et 2 cuillères à soupe de beurre d’arachide dans un bol et micro-ondes jusqu’à ce que les grains soient fondus.
Incorporer le mélange chocolat-beurre d’arachide jusqu’à consistance lisse, et réparties sur la partie supérieure de la couche supérieure de Rice Krispies.
Autoriser les friandises bourrées de fixer. (Vous pouvez accélérer ce processus en réfrigération!) Couper en carrés.

 

 

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *