Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Tout le monde va adorer ces délicieux bâtonnets au fromage

Pour faire ces délicieux bâtonnets au fromage, vous aurez besoin de :

1 pâte à pizza
40 tranches de pepperoni
10 bâtonnets de fromage mozzarella
beurre 2 c
1/2 c de poudre d’ail
1/2 cuillère à café de persil séché


Instructions

Préchauffer le four
Étaler la pâte à pizza sur une plaque à pâtisserie légèrement graissée. Couper la pâte en 10 rectangles de taille égale.
Disposer 4 tranches de pepperoni sur chaque rectangle et le haut avec un bâton de fromage mozzarella.
Rouler la pâte à pizza, entourant le bâtonnet de fromage, de pincer les coutures fermées.
Faire fondre le beurre et ajouter la poudre d’ail et persil séché. Badigeonner les bâtonnets de pizza avec le beurre.
Cuire au four pendant 10 à 12 minutes ou jusqu’à coloration dorée.
Profitez au chaud avec un côté de sauce marinara pour tremper si désiré.

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *