Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Voici comment préparer une délicieuse pizza avec votre gaufrier

Vous n’avez pas besoin spécialement besoin d’un four pour préparer une délicieuse pizza. Il vous suffit d’avoir un gaufrier. Oui, vous avez bien lu : un gaufrier, ça peut sembler fou, mais c’est une manière impressionnante et délicieuse pour préparer une délicieuse pizza en seulement 20 minutes.

Vous aurez besoin de :

– 2 tasses de farine
– 2 cuillères à café de poudre à pâte
– 1 cuillère à café de poivre noir
– 2 cuillères à café de sel
– 2 cuillères à café d’assaisonnement italien
2 gros œufs
– 2 tasses de lait entier
– ½ tasse de beurre fondu et refroidi légèrement
– ¾ tasse de parmesan râpé
– ¾ tasse de fromage gruyère râpé
– Aérosol de cuisson antiadhésif
– 1 ½ tasse de sauce à pizza
– 1 ½ tasse de fromage mozzarella, râpé
– 30 à 35 pepperonis
– Basilic séché, pour garnir
– Les flocons de piment rouge, pour garnir

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *