Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Ce gâteau au chocolat est un vrai délice!

Pour préparer ce délicieux gâteau : pas d’œufs., pas de lait, pas de beurre. Seulement des ingrédients simples pour un goût délicieux

Pour 10
Temps de préparation: 10 minutes
Durée totale: 45 minutes

Vous aurez besoin de
1 ½ tasse de farine tout usage
3 cuillères à soupe de cacao en poudre
1 tasse de sucre granulé
1 cuillère à café de bicarbonate de soude
½ cuillère à café de sel
1 cuillère à café de vinaigre blanc
1 cuillère à café d’extrait de vanille pure
5 cuillères à soupe d’huile végétale
1 tasse d’eau

Préchauffer le four. Graisser un carré de 8 pouces ou 9 pouces moule à gâteau rond.
Ajouter tous les ingrédients secs directement dans la poêle et mélanger.
Faire 3 dépressions 2 petits et 1 grand dans les ingrédients secs mélangés. Verser le vinaigre dans l’une des petites dépressions, la vanille dans l’autre petite dépression, et de l’huile végétale dans la grande dépression. Versez de l’eau dans l’ensemble, et mélanger avec une fourchette jusqu’à consistance lisse.
Cuire au four sur la grille du milieu du four pendant 35 minutes, jusqu’à ce qu’un cure-dent inséré en ressorte propre.
Laisser refroidir. Ajouter votre glaçage favori et profiter!

 

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *