Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Comment préparer ces délicieux petits pains à l’ail

Ces délicieux petits pains à l’ail seront prêts en moins de 15 minutes

ingrédients:

rouleau de pâte
Bâtonnets de mozzarella
4-5 gousses d’ail haché
3 cuillères à soupe de beurre
Persil finement haché
sel

Préparation :

Préchauffer le four à 180 degrés
Décongeler votre pâte de petit pain en laissant sur le comptoir
Aplatir votre pâte et de prendre un cube de 1 pouce de la mozzarella, le lieu dans le centre de la pâte, et enrouler.
– Mettre le persil, l’ail et ajouter une pincée de sel dans un petit bol de préparation. Ajouter le beurre fondu et mélanger.
Mélange de pinceau sur les sommets de chaque rouleau
Cuire au four à 180 degrés pendant 10 minutes.

Regardez la vidéo :

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *