Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Comment réaliser facilement une pâte à modeler au JELL-O

Pâte à modeler Jell-O
Ce qu’il vous faut
· 1 tasse de farine
· 1 tasse d’eau
· ¼ tasse de sel
· 2 cuillère à table d’huile
· 1 cuillère à table de crème de tartre
· 1 boîte (85 g) de poudre pour gelée Jell-O

Ce qu’il faut faire:
· Mettre tous les ingrédients dans une petite casserole et réchauffer sur le poêle à feu doux. Mélanger jusqu’à ce que le mélange est lisse, environ 5 à 7 min ou jusqu’à ce que la pâte commence à se former en boule et ne colle pas aux doigts
· Placer la pâte sur une planche à découper farinée et laisser refroidir pendant 20 minutes.
· Une fois le mélange refroidi, laissez les enfants pétrir la pâte!
· Recommencez l’opération avec une autre saveur Jell-O pour une couleur différente de pâte à modeler!

COMMENT CONSERVER LA PÂTE À MODELER


Conserver dans un contenant hermétique au réfrigérateur.

La crème de tartre est le nom commun du tartrate monopotassique, qui est principalement un sel acide dont les utilisations sont nombreuses dans la cuisine

source : Méli-Mélo Manouche

Vous aimerez aussi...

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *